Snacks ongezond?

Check het bij ons!

Online bestellen

Snacks ongezond?

Check het bij ons!

Online bestellen

Snacks ongezond?

Check het bij ons!

Online bestellen

Friet van Oost

Eind 2018 is Friet van Oost geheel gerenoveerd , er is een nieuw professionele keuken geplaatst en alles in een nieuw jasje gestoken.

Bij Friet van Oost is iedereen welkom.
Voor de renovatie hebben wij extra rekening gehouden met onze gasten o.a. speelhoek met Mr. & Ms. Patato Heads voor onze jonge gasten,  er zijn bredere deuren geplaatst zodat we beter toegankelijk zijn voor minder validen en er zijn zitplaatsen gecreëerd. Op ons kleine maar fijne terras hebben speciaal banken  met leuningen geplaatst zodat minder validen makkelijker kunnen opstaan.

Friet van Oost

We hebben gezonde vegetarische opties

Vegetarische Loempia (zelf gemaakt), Groente en Saté Kroket van Dobben, Parmezaanse Groentekroket van Royal Spelt, Vegetarische Bami schijf, Vegetarische Rundvleeskroket van de Vegetarische Slager en Mora, Vegetarische Hamburger van de Vegetarische Slager en overheerlijke Salade met Buffalo-mozzarella.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00 - 21:00
Woensdag12:00 - 21:00
Donderdag12:00 - 21:00
Vrijdag12:00 - 21:00
Zaterdag12:00 - 21:00
Zondag12:00 - 21:00
Openingstijden img
Icy Light

Wij gaan voor kwaliteit, want gezond moet ook lekker zijn.

Alle producten zijn met zorg uitgekozen. Zelfs onze ijsjes. Wij hebben ijs van IJsboerke omdat IJsboerke werkt met Tagatose ( natuurlijke zoetstof die wordt gewonnen uit galactose, een bestandsdeel van melksuiker ofwel lactose) in plaats van de klassieke suiker. Wij hebben ook de speciale Light versie voor diabeten, hierdoor kan iedereen genieten van een heerlijk ijsje.

We denken en handelen GROEN

Ook zijn wij groener gaan denken, daarom zijn wij al overgestapt op Suikerriet Frietbakjes, kartonnen rietjes en papieren tassen. Helaas hebben wij nog enkele plastic verpakkingen in de zaak omdat er nog geen goede alternatieven hiervoor zijn gevonden. Wij proberen ook zoveel mogelijk alle snacks bij elkaar in te pakken om papier verspilling te voorkomen.

Dit zeggen onze klanten

Google Reviews
September 03
De zoete friet en vegetarische kroket... ik ben fan! Daarbij het enthousiasme en liefde van het personeel. Echt een aanrader!
September 01
Hartstikke lekkere verse friet. 1 van de betere in Amsterdam
Cozy place, very friendly staff, lekker fries! 🍟I had the Kip menu, chicken thighs grilled with salad and fries, very tasty and well done.
Show more
August 24
Aanrader! Zeer schoon! Aardige mensen.
August 12
July 29
Delicious frites and really nice, friendly service.
Heerlijker kalfskrokketencven dobben hebben ze daar
July 19
Super lekkere frietjes
July 19
June 19
Gezellig, vriendelijk en altijd in voor een praatje, tenzij het erg druk is uiteraard .... goede producten lekkere snacks, genoeg keuze.
Show more
Best Fries in Amsterdam
Heerlijke frietjes, aardige beleefde bediening.
Prima friet
Heel goed!
De frietjes zijn hier echt heerlijk. Ik woon in de buurt en heb echt zo een spijt dat ik hier nooit eerder ben geweest.
May 19
Schone frisse gelegenheid, vriendelijke service en onwijs lekkere verse frietjes (in de schil) top!
Ze behandelen je met respect en het eten is snel klaar en lekker het is schoon binnen en de temperatuur binnen is precies goed het is niet koud maar ook niet warm
Show more

.

Reviews

Heeft u een suggestie, een idee, een klacht of een compliment ?

Wij horen het graag van u.