Het gezicht achter Friet van Oost

De stap van het corporate bankleven naar een eigen succesvolle onderneming is niet zonder slag of stoot gewonnen. Zo ondervinden, uiteraard, meerdere beginnende ondernemers.  

Een van de voorbeelden welke wij bij Friet van Oost ondervonden was -natuurlijk- de verbouwing. Het zou eigenlijk maar 6 weken moeten duren, maar al gauw waren er 3 maanden voorbij. Een langere periode dan verwacht waarin er geen omzet kon worden gedraaid maar ondertussen wel de rekeningen op de deurmat kwamen te liggen. Het is een periode van passen, meten en afwegen geweest. 

Toen ik uiteindelijk het bordje mocht omdraaien naar “open” wist ik weer waarom ik deze stap gemaakt had. En tot op de dag van vandaag heb ik daar gelukkig geen spijt van gehad! 

Dankzij onze magische producten, mijn toppers van medewerkers en de goede samenwerking met mijn leveranciers zijn wij de afgelopen twee jaar gegroeid tot de bekende “dorpssnackbar” voor zowel de bewoners als voor de werkende mens in de nabije omgeving.

Dat de zaak zich nu voortzet in een nieuw jasje is niet alleen onopgemerkt gebleven voor mensen uit de buurt. Verschillende krantjes en bladen hebben mij het afgelopen jaar benaderd. Zo heb ik voor het blad Nouveau een interview mogen geven waarin ik mijn keuze in carrière switch uitleg. Staat er een mooi artikel over onze “Ferrari” op Snackkoerier en heb ik een verhaal mogen vertellen over de zaak in het blad van Dwars door Amsterdam Oost.

Ik ben Xandra Wong, het trotse gezicht achter Friet van Oost. Wij ontvangen je graag bij ons op de zaak voor een frietje en een babbeltje. Wel op gepaste afstand uiteraard!