Een terugblik op 2020

Wat een onstuimig en onwennig jaar is 2020 geweest. Een jaar wat veel verandering met zich mee bracht en waar het aanpassingsvermogen voor vele erg op de proef is gesteld. 

Het begin van Covid-19 bracht voor ons de sluiting van de lunchtijden met zich mee. De kantoordeuren gingen dicht en men werd geacht vanuit huis te werken. Onze vaste klanten wie in hun pauzes een rondje liepen en een lunchmaaltijd bij ons afnamen kwamen niet meer opdagen. Wij moesten gaan draaien op enkel de avonduren. 

Wij besloten om 7 dagen per week open te gaan, we zijn van start gegaan met onze eigen bezorgdienst en hebben we de openingstijden aangepast naar de wens van onze klanten. Een uurtje eerder open in het weekend voor afhalen en wij bezorgen tot 23.00 uur op de vrijdag en de zaterdag. 

Ook heeft onze menukaart nogal wat wijzigingen ondervonden en zijn we losgegaan met flyers. Op deze laatste hebben wij zelfs onze eigen QR-code mogen drukken want, jawel, Friet van Oost heeft haar eigen app! 

Wij zijn ons heel erg bewust dat vele Horecazaken aan het wankelen zijn. Mede daarom zijn wij nog dankbaarder voor het feit dat wij de afgelopen maanden hebben mogen draaien zoals we dat hebben gedaan. Want in tegenstelling tot begin van het jaar waarin het team eerst draaide op gemiddeld drie collega’s per dag werken we nu met zes collega’s op een avond en is ons vaste klanten groepje nog groter geworden. 

We zijn op de weg waar we naar toe willen en barsten vol van ideeën voor het komende jaar. 

Hartelijk dank voor jullie steun het afgelopen jaar! Heel veel steun aan onze HORECA-collega’s gewenst en hopen op een mooi en gezond 2021. 

Liefs,

Friet van Oost